Állapotfelmérés

A probléma megismerése az első lépés a megoldás felé! Hallotta már ezt a kifejezést? És úgy gondolja, hogy triviális? Mosolya épsége érdekében ne tegye!

A legtöbb fogászati probléma ugyanis viszonylag egyszerűen kezelhető, ha azt időben észreveszik a fogorvosok. Az ínygyulladás és a fogágybetegség, vagy a fogszuvasodás és a szájüregi ciszta mind olyan probléma, ami kialakulása után még súlyos következmények nélkül megszüntethető.

De elég csak ezeket elodázni, és egy idő után a kezelés egyre nehezebbé válik, és Ön fogainak elvesztését vagy mosolyának szépségét kockáztatja. Ugye ez Ön szerint is túl nagy ár?

… miközben csak annyi lenne a dolga, hogy odafigyel a rendszeres fogorvosi vizitre, és 6-12 havonta beiktat egy kontrollt.

A fogászati állapotfelmérés létfontosságú szerepet kap a fogászati betegségek korai detektálásában, a pontos diagnózis felállításában, valamint egy megvalósítható kezelési terv felállításában és az utógondozásban. Szükségszerű akkor, amikor egy meglévő problémára keressük a választ, és nélkülözhetetlen a kezelést is követően, hogy később is minden rendben legyen az Ön fogaival. Hogy évekkel később se legyen gondja a mosolyával.

A precíz fogászati állapotfelmérés és kontroll érdekében a CompletDent high-tech eszközparkot használ, a diagnózis felállításában pedig tapasztalt fogorvosok és asszisztensek segédkeznek, akik több száz páciensnek segítettek megtalálni a testhez álló kezelési tervet.

Jelentkezzen be most!

Szakszerű és fájdalommentes kezelések.

Hogy néz ki egy állapotfelmérés?

A CompletDenthez érkező páciensek többsége egy meglévő fogászati problémájára keresi a megoldást, legyen az akár foghiány, fogfájás vagy esztétikai zavar a mosolyban.

Empatikus és segítőkész fogorvosaink a kezelést megelőző első állapotfelmérés során pontosan meghatározzák a fennálló problémákat (fizikális vizsgálat és képalkotó eljárások segítéségével), majd felvázolják a páciensnek a lehetséges megoldásokat.

Az ingyenes fogászati állapotfelmérés teljes mértékig fájdalommentes és biztonságos, ha pedig Önnek kérdései vannak, azokra minden esetben válaszolunk.

„Mit tanácsol a doktor úr?”


A fogászati állapotfelmérés minden esetben Önről és az Ön problémáiról szól.

Ezekre gyakran nem is egy, hanem akár több megoldás is létezik, de Önnek nincs oka aggódni, hiszen mindegyik opciót végigvesszük, válaszolunk a kérdéseire, és segítünk abban, hogy olyan döntést hozzon, amivel mosolya nemcsak szép, de egészséges és tartós is lehet.

Ezt a döntést Ön minden esetben alapos tájékoztatás után hozhatja meg, így kétségek nélkül választhatja ki az Önnek leginkább megfelelő opciót.

A konzultáció végén pedig csak el kell dönteni, hogy melyik kezelési megoldást választja, és ha úgy szeretné, akkor a szükséges beavatkozásokhoz azonnal hozzá is látunk.

Miért nem szabad halogatni a fogászati kezeléseket?

Azért, mert bizonyos fogászati problémák összefüggenek az egészségi állapotunkkal, és egy fogszuvasodás, ínygyulladás vagy fogágybetegség idővel akár súlyos szövődményekhez is vezethet.

Számos kutatás készült arról, hogy a nem kezelt fogászati problémák milyen következményeket okozhatnak, legyen az:

 • fogászati gócbetegség (hajhullás),

 • bőrkiütések,

 • ízületi fájdalmak,

 • demencia,

sőt, a fogínybetegséget okozó baktérium akár az immunrendszerünket is legyengítheti.
Ezeket a kockázatokat Ön csak a helyes szájápolási szokásokkal, az egészséges életmóddal és a rendszeres fogászati kontroll segítségével csökkentheti.
A megfelelő szájhigiéniával kisebb az esélye annak, hogy a különböző fogászati betegségek később kialakulnak, a kontroll miatt pedig időben észre lehet venni még a tünetmentes betegségeket is, így azokat el lehet kezdeni kezelni.
Mindezt úgy, hogy mosolyának szépsége és fogainak épsége nem kerül veszélybe.

A rossz szájhigiénia akár súlyos betegségeket is okozhat


Hogy pontosan milyen betegségeket?

 • Alzheimer-kort,
 • hasnyálmirigyrákot,
 • cukorbetegséget,
 • szív- és érrendszeri betegségeket,
 • meddőséget
 • vagy koraszülést.


Ne engedje, hogy az egyszerű szájápolási szokások elhanyagolása miatt gondjai legyenek az egészségével.

Ugyanez a helyzet a foghiánnyal, hiszen ha nem pótolja azt időben, akkor számolnia kell

 • a csontfelszívódással,
 • a megmaradt fogak metszőélének kopásával,
 • állkapocs-ízületi problémákkal.
 • emésztőrendszeri következményekkel,
 • valamint az esztétikai
 • és pszichés problémákkal.


Gondoskodjon időben a fogászati állapotfelmérésről vagy kontrollról, és
bízza magát fogorvosainkra, akiknek tudását és tapasztalatát elismeri a
nemzetközi szakma.

Bejelentkezés

Töltse ki az űrlapot, és kollégáink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

06 30 244 4152

Hétfőtől péntekig 8:00–19:00

Cím: 1139 Budapest, Gömb u. 44.