Teleszkópprotézis

A tökéletes fogpótlás természetes hatást kelt, és az az élet bármely pillanatában kiszolgálja Önt. Nem okozhat vele gondot egy finom steak vagy egy alma elfogyasztása, és Ön jóízűen elbeszélget a barátaival, mert nem kell félnie attól sem, hogy műfogai kiesnek a helyükről.

Ha Ön nagyobb foghiánnyal küzd, akkor olyan megoldást szeretne a problémájára, ami megfizethető, mégis hatékony.

A kivehető fogsor önmagában nem tökéletes választás, mégis, a páciensek többségénél nem jöhet szóba a fogbeültetés vagy a foghíd alkalmazása. Nekik nincs elég csontjuk, nincs elég foguk, vagy csak nem akarnak súlyos összegeket kifizetni egy fogpótlásra.

Szerencsére a helyzet ilyenkor sem reménytelen.

Jobb életminőség, nagyobb önbizalom


A teljes kivehető fogsor egyik legnagyobb hátránya, hogy bár megfelelő stabilitás érhető el a használatával, az távol van attól, mint amit eredeti fogaink esetében tapasztalhatunk. Különösen az alsó fogsor okoz problémákat, ami billeg és mozog, mondhatni, úszkál a páciens szájában.

A CompletDent fogorvosai ezért mindig keresik a lehetőséget arra, hogy valahogy stabilizálják a kivehető fogsort, és hogy olyan fix megoldásokat adjanak a pácienseknek, amelyekkel javítható az életminőségük, és amivel visszaadhatjuk a mosolygásba vetett hitet.

Teljes foghiány esetében ezt a stégprotézissel érhetjük el, ha viszont Önnek van még néhány eredeti foga, akkor azok felhasználásával úgynevezett teleszkópprotézist is készíthetünk.

A teleszkópprotézis ugyanolyan fix fogsor, mint a stégprotézis, de a stabilitást biztosító implantátumok helyét az eredeti fogak veszik át.

Mit kell tudnia a teleszkópprotézisről?


Azt, hogy rendkívül népszerű és rendkívül hatékony, ami nemcsak a páciensek kedvence, hanem a fogorvosoké is.

A teleszkópprotézist ráadásul gyorsan el tudjuk készíteni, így nincs időveszteség, csak elégedett és büszke mosoly.

És hogy miért szereti ezt oly sok páciens? Azért, mert költséghatékonyan és esztétikusan szünteti meg a teljes foghiányt, ráadásul nemcsak tartós, de kényelmes is.

Jelentkezzen be most!

Szakszerű és fájdalommentes kezelések.

75-90.000 Ft

Az ár egy koronára vonatkozik

Nálunk ez mind
benne van az árban!

 • Állapotfelmérés
 • Konzultáció
 • Kezelési terv készítés
 • Érzéstelenítés
 • Lenyomatvételek
 • Igazítások és Harapások
 • Ingyenes kontroll

Hogyan készül a teleszkópprotézis?

A teleszkópprotézis elkészítésének egyik legfontosabb feltétele az alapos állapotfelmérés, amelynek során megbizonyosodunk az eredeti fogak épségéről. Ehhez nemcsak röntgenképet készítünk, de fizikai vizsgálatot is elvégzünk, majd aprólékosan felállítjuk a diagnózist.

A CompletDent fogorvosai nagy tapasztalattal rendelkeznek a teleszkópprotézis terén, ezért pontosan tudják, hogy melyik rágószerv lesz képes arra, hogy tartósan elviselje a rá ható erőket.

Amennyiben az Ön eredeti fogai megfelelő állapotban vannak, akkor lecsiszoljuk őket, majd lenyomatot veszünk róluk, hiszen ezekre fog készülni az úgynevezett borítókorona.

A borítókoronának az a szerepe, hogy segítse a kivehető fogsor megtámasztását, amit úgy érhetünk el, mintha csak egy patentot alkalmaznánk. A protézisbe ugyanis egy szekunder korona kerül, ami pontosan illeszkedik majd az eredeti fogra ragasztott borítókoronához. Az egymást támasztó koronafalak biztosítják azt a páratlan stabilitást, amiért oly sokan szeretik ezt a megoldást.

Miképp néz ki mindez a gyakorlatban?

Ön egy szimpla mozdulattal behelyezi a fogsort a szájába, majd rácsúsztatja azt a borítókoronákra. A tökéletes illeszkedés miatt kifogástalan kapcsolat és stabilitás jön létre, Ön pedig bátran használja a fogpótlást az élet minden pillanatában.

 • Sokat próbált megoldás,
 • ami emellett biztonságos és precíz is.
 • Esztétikus.
 • Tartós, ami megfelelő szájhigiéniával hosszú évtizedekig is kiszolgálhatja tulajdonosát.
 • Nincs szükség fogsorragasztó használatára, mert a teleszkópprotézis étkezéskor, mosolygáskor és beszélgetéskor is a helyén marad.
 • Nincs önbizalomhiány.
 • Költséghatékony, hiszen rendkívül kedvező az ára, és sokkal olcsóbb, mint a fogbeültetés.
 • Kisebb a kockázata, mint a fogbeültetésnek. Ez különösen idősebb vagy dohányos páciensek esetében fontos.

A teleszkópprotézis előnyei

Olvasnivalók a témában!

Bejelentkezés

Töltse ki az űrlapot, és kollégáink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot!

06 30 244 4152

Hétfőtől péntekig 8:00-19:00

Cím: 1139 Budapest, Gömb u. 44.