Fogfehérítés

Nem érzi elég vonzónak a mosolyát, amikor a tükörbe néz? Szeretné, ha a fogai fehérebbek lennének, és tökéletesen csillognának, valahányszor megvillantja mosolyát?

Sok pácienst foglalkoztatnak ilyen kérdések, és ennek nem csak a hiúságunk az oka.

Napjainkra egyfajta társadalmi elvárás lett a szép és egészséges fogazat, és nemcsak a magánéletben, de a munkahelyünkön is fontos az esztétikus megjelenés.

Mitől lehet szép fehér az Ön mosolya?


Sajnos még a rendszeres és helyes fogmosásnál is előfordulhat, hogy fogai idővel elveszítik természetes fehérségüket. A folyamatot még a reklámokból ismert fehérítő hatású fogkrémek sem tudják megállítani.

De akkor mi lehet a megoldás? Milyen kezelést érdemes ilyenkor választani?

A válasz: a fogfehérítést, amely az egyik legnépszerűbb módszer, hiszen segítségével biztonságosan és eredményesen szabadulhat meg a fogait elcsúfító szennyeződésektől, és az elsárgult mosoly egyszerűen és gyorsan fehérebbé válhat.

A fogászati technológia fejlődése miatt Ön többfajta fogfehérítési eljárás közül is választhat, és a CompletDentnél egyaránt elérhető a rendelői, valamint az otthoni fogfehérítés.

Jelentkezzen be most!

Szakszerű és fájdalommentes kezelések.

Kedvezményes ár!

49.900 Ft

Az ár mind a két állcsontra vonatkozik

Nálunk ez mind
benne van az árban!

 • Állapotfelmérés
 • Konzultáció
 • Kezelési terv készítés
 • Érzéstelenítés
 • Ingyenes kontroll

A leghatékonyabb módszer: a rendelői fogfehérítés


Fájdalommentes, biztonságos, kényelmes, tartós.

A rendelői fogfehérítés az egyik legnépszerűbb fogászati eljárás, amit rengeteg páciens választ, hogy mosolya fehérebb és megnyerőbb legyen. Hogy minek köszönheti ez a módszer a hatékonyságát?

Annak, hogy a fogorvos egy speciálisan erre a célra kifejlesztett lámpát használ, amely a fogakra felvitt géllel akár 7-10 árnyalatnyit is fehéríthet a mosolyán. A mintegy 1 óráig tartó kezelés akár 1-2 évig is fenntarthatja az elért állapotot, és nem kell rendszeresen elvégezni a folyamatot úgy, mint az otthoni fogfehérítés esetében.

Hogy mit kell ehhez tennie? Önnek csupán ülnie kell a fogorvosi székben, mialatt a lámpa és a gél kifejti hatását, mindezt kényelmetlenségek és fájdalom nélkül. A kezelés végeztével persze be kell tartani néhány szabályt – kerülni kell a bor vagy a kávé fogyasztását 1-2 hétig –, de ha ezzel megvan, lényegében semmi egyéb dolga nincs, már csak ki kell élveznie a végeredményt. Ettől kezdve a legfontosabb az, hogy bátran megmutassa csillogóan fehér mosolyát.

A rendelői fogfehérítés
4 legfontosabb előnye:

 • Biztonságos, és ezt több kutatás is alátámasztotta az évek során.
 • Fájdalommentes.
 • Hatékony, hiszen a mosoly azonnal fehérebb lesz.
 • Hosszú távra szól.

Mitől biztonságos a rendelői fogfehérítés?

Attól, hogy Ön a megfelelő szakembert és a megfelelő fogászatot választja, ahol szakszerűen gondoskodnak a mosolyáról. A bizonytalan házi praktikák és csodát ígérő egyéb megoldások helyett sokkal jobban jár, ha a bizonyított rendelői fogfehérítést választja, amellyel látványos eredményeket érhet el.

A rendelői fogfehérítésről több kutatás is kiderítette, hogy teljes mértékig biztonságos, és hogy megfelelően elvégezve nem károsítja a fogzománcot, a töméseket vagy a fogpótlásokat.

Az interneten még mindig sok tévhit kering, de a több éves klinikai tapasztalatok és a szakmailag elfogadott kutatások mára bebizonyították, hogy ezek az ellenvélemények és félelmek sokszor tévedésből fakadnak.

Ne csak szép, de egészséges is legyen a mosoly

A CompletDentnél része a rendelői fogfehérítésnek az állapotfelmérés és a fogkő-eltávolítás, így a kezelés végén az Ön mosolya nemcsak szép, de egészséges is lesz.

A fogfehérítést ezért nálunk alapos állapotfelmérés előzi meg, és mi csak akkor kezdünk neki a kezelésnek, ha a páciens fogai épek, ínye pedig egészséges. A CompletDent fogorvosai odafigyelnek arra, hogy Önt ne érjék felesleges kockázatok, és ha szükséges, megtisztítjuk fogait a fogfehérítés előtt.

Bár manapság sok szépségszalon kínál egyszerűbb fogfehérítést, célszerű ezt a kezelést olyan szakemberre bízni, aki rendelkezik a szükséges tudással és tapasztalattal, és aki tisztában van azzal, hogy Önnek mire van szüksége.

Így az Ön mosolya nemcsak szép lesz, de fogai sem kerülnek veszélybe.

A kedvezőbb árú megoldás: az otthoni fogfehérítés

Az otthoni fogfehérítés egyik legnagyobb előnye, hogy olcsóbb, mint a rendelői, de ezért mégis nagyobb árat kell fizetni:

 • a módszer kevésbé hatékony,
 • és mivel hosszadalmas a folyamat, ezért nem is olyan kényelmes.
 • Sokszor a peroxidmentesként árulják a peroxidos fehérítőt
 • Nincs garantálva a biztonságos összetétel
 • A fogak foltosan szineződhetnek

A páciensek körében ugyanakkor népszerű, hiszen kockázatot nem jelent a használata, bár maga a folyamat lényegesen eltér a rendelőitől.

Az otthoni módszerhez a páciens egy személyre szabott sínt kap, amibe neki kell otthon beletöltenie a fehérítő hatású gélt, és ezt rendszeresen, több napon keresztül (és naponta több óráig) viselnie kell, hogy elérje a megfelelő végeredményt.

A fogorvos tapasztalatával szemben ilyenkor a páciensen múlik, hogy képes-e kíméletesen elvégezni a szükséges mozdulatokat. Létfontosságú, hogy betartsuk a fogorvosi utasításokat, hiszen a kisebb hibáknak is lehetnek kellemetlen következményei.

A CompletDent munkatársai hisznek abban, hogy a megfelelően elvégzett fogfehérítéssel kiváló eredményeket érhetnek el a páciensek, ezért mi minden segítséget megadunk a vakítóan fehér fogak elérésében.

Olvasnivalók a témában!

Bejelentkezés

Töltse ki az űrlapot, és kollégáink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot!

06 30 244 4152

Hétfőtől péntekig 8:00-19:00

Cím: 1139 Budapest, Gömb u. 44.