Mosolytervezés

Szép fogakra vágyik, de szeretné már a kezelés előtt látni a végeredményt? Zavarja, hogy új mosolyát nehezen tudja előre elképzelni? Elvégre egy kép többet ér, mint ezer szó; és nemcsak a páciensek, hanem a fogorvosok is örülnek annak, ha egy szemléltető eszköz segítségével mutathatják meg, mit érhet el Ön egy kezeléssel.

A legtöbben ugyanis vizuális típusok vagyunk, akiknek szüksége van arra, hogy lássa azt, amiről beszélünk, és hogy pontos képet kapjon például arról, miképp fest majd a kezelés végén az új mosollyal.

„Milyen formája és színe legyen a fogaimnak? Milyen összhatása lesz a mosolyomnak, és hogyan viszonyulnak egymáshoz az ajkam és a fogaim? Mennyire fogok másképp kinézni?”

Sokan tesznek fel nekünk hasonló kérdéseket, és mindig kihangsúlyozzuk, hogy a mosolytervezést azoknak találták ki, akik már a kezelés előtt meg szeretnének megbizonyosodni arról, hogyan festenek majd vadiúj fogaik.

Ha Ön ezek közé a páciensek közé tartozik, akkor feltétlenül olvassa végig azt, amit a mosolytervezésről írunk, és bátran keresse fel kérdéseivel munkatársainkat.

Jelentkezzen be most!

Szakszerű és fájdalommentes kezelések.

Nálunk ez mind
benne van az árban!

  • Állapotfelmérés
  • Konzultáció
  • Kezelési terv készítés
  • Ingyenes kontroll

Hogyan zajlik a mosolytervezés?A mosolytervezés első lépéseként röntgenképet és fotókat készítünk Önről, amelyeket nem csak arra használunk fel, hogy digitálisan átalakítsuk fogait, hanem arra is, hogy összehasonlítsuk régi és új mosolyát.

A röntgenkép és a fizikai vizsgálat segítségével megismerjük fogainak állapotát, és ha nincs olyan fogászati problémája, ami miatt kockázatossá válna egy esztétikai beavatkozás, akkor jöhet a mosolytervezés érdemi része.

A fotókat felvisszük egy precíz számítógépes programba, majd jöhet az élő photoshop: az alkalmazással elkezdjük változtatni mosolyát, és Ön a kijelzőn követheti végig, hogy egy-egy megoldás miképp néz ki az Ön esetében.

Hosszabbak vagy rövidebbek legyenek a fogak, esetleg még fehérebb legyen a szín? Megfelelő-e a mosolyvonal? A mosolytervező szoftver ráadásul csak olyan terveket mutat meg Önnek, amelyek megvalósíthatók orvosszakmai szempontból, ezáltal Ön szakmailag is jóváhagyott terveket kap.

Ezért is hiszünk mi ebben a megoldásban: Ön ellenőrzött, megbízható minőséget kap.

A mosolytervezés alkalmazásával tökéletes és pontos szemléltető anyagot tudunk Önnek mutatni, amelynek segítségével a saját arcán láthatja a kívánt végeredményt. Nincs csalódás a kezelés végén, csak egyszerű és kényelmes megoldás, amivel egy pillanatra a jövőbe láthatunk.

Az Ön mosolyának jövőjébe.

Olvasnivalók a témában!

Bejelentkezés

Töltse ki az űrlapot, és kollégáink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

06 30 244 4152

Hétfőtől péntekig 8:00-19:00

Cím: 1139 Budapest, Gömb u. 44.