Korszerű fogászat a 13. kerületben

Majd’ egy évvel ezelőtt új, high-tech fogászat nyílt a 13. kerületben: a CompletDent megálmodóinak az volt a célja, hogy valóban páciensbarát, empatikus rendelő segítse a mosolyok épségének megőrzését és megújítását…

… és az ne csak a helyieknek, hanem az igényes budapesti fogászatot kereső vendégeknek is elérhető legyen. Azoknak, akik osztatlan figyelmet szeretnének, és akik nem elégszenek meg azzal, hogy ők csupán „egy páciensek a sok közül”.

5 érv, amiért a CompletDent a jó választás 

1. Csúcstechnológiás diagnosztika és high-tech fogászati eszközpark dolgozik a háttérben. Ez az egyik, amiből nem engedünk: a fogászati állapotfelméréshez, a precíz kezelési tervhez és az eredményes beavatkozásokhoz szükség van a profi háttértámogatásra. Hazardírozás helyett a biztos megoldásokban hiszünk.

2. Fájdalommentes kezeléseket és minimálinvazív eljárásokat támogató protokoll. Mert azt szeretnénk, ha a fogászati beavatkozások nem a rossz élményekről, hanem az elégedettségről szólnának.

3. Széles körű garancia, hogy a páciensek minden szempontból biztonságban érezzék magukat.

4. Megbízható fogászati márkák használata, mert a megfelelő hatékonyság csak így érhető el.

5. Nagy tapasztalat a magyar és a külföldi páciensek kezelésében. Szakorvosaink több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek, és megfelelő rutint szereztek az idei érkező nyugat-európai páciensek kezelését illetően is.

Nézd meg a rendelőnkről és munkatársainkról készült nagy felbontású képeket:

Összeszokott, profi csapat a háttérben 

A fenti 5 érv mellett az is fontos, hogy a rendelő nagy hangsúlyt fektetett a legjobb orvosok és asszisztensek kiválasztására. Az volt a célunk, hogy a hozzánk forduló páciensek biztonságos, minőségi és eredményes fogászati kezeléseket kapjanak. 

A fogorvoscsapat élén álló két szakember külön-külön is majd’ 20 éves rutinnal rendelkezik, és rájuk tényleg igaz, hogy nincs olyan eset és olyan probléma, amihez hasonlót már ne láttak volna. 

Dr. Vigváry Zsófia

Dr. Vigváry Zsófia a SOTE-n végzett, és nemcsak budapesti, hanem londoni fogászatokon is dolgozott. Kiemelt figyelmet fordít a megfelelő szájhigiéniára, és igyekszek minden tudnivalót átadni a pácienseinek ezzel kapcsolatban.

A kommunikáció számára létfontosságú, hiszen előbb-utóbb mindenki megérti, hogy a mosoly csak akkor lehet szép, ha egyúttal egészséges is. Ha nem kell aggódni az aprónak tűnő, de idővel súlyos gonddá változó problémák miatt, és ha nem kell állandóan fogorvoshoz járni. Azt szokta mondani, hogy a legjobban akkor örül, ha a betegeit csak a rendszeres kontroll során kell látja.

Dr. Lukács Dénes

Dr. Lukács Dénes szájsebész Pécsett szerezte meg a diplomáját, és nemcsak magánpraxisokban, hanem állami intézményekben is dolgozott, ami kiváló tapasztalatszerzésnek bizonyult. Szakterülete a csontfelépítés, az implantátumokon rögzített fogpótlások és a teljes szájrekonstrukció. 

Folyamatosan részt vesz szakmai továbbképzéseken, és fontosnak tartja megismerni az új fogászati trendeket, amelyekkel még kíméletesebb és hatékonyabb lehet egy-egy kezelés. Az arc,- állcsont- és szájsebészet mellett a fogbeültetéssel, valamint a rögzített, kivehető és kombinált fogpótlásokkal is foglalkozik, és rengeteg fogínybetegség miatt szenvedő páciensnek segített abban, hogy állapotuk romlása megálljon vagy lelassuljon.

Munkájukat a háttérből tapasztalt és empatikus asszisztenscsapat támogatja. A kezdetektől fogva velünk van Tóth-Szőllős Fanni és Csihar Lilla dentálhigiénikusok, akik nemcsak a fogorvosok munkáját segítik, de ők végzik a szájhigiéniás oktatást és a professzionális fogtisztítást. 

Ha kérdésed van, keress minket bizalommal!

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé.